BORDTENNISPROFIL 🏓

Ängby Sportklubb

Profilskolan har utvidgat verksamheten till att även omfatta bordtennis. Programmet drivs i samarbete med Ängby Sportklubb, en av Sveriges ledande bordtennisklubbar. Genom åren har klubben representerats av bl.a. världsmästarna Jan-Ove Waldner och Mikael Appelgren, och klubben har många SM-medaljer på meritlistan, både för herrar och damer.

Eleverna har 4 träningspass per vecka och träningen sker i Vällingby sim- och idrottshall. Från hallen tar det c:a 15 minuter att gå till skolan. Man kan även åka t-bana (Vällingby-Johannelund = 1 station)

Samtliga våra nuvarande bordtenniselever representerar Ängby SK, men även elever från andra klubbar är naturligtvis välkomna.

Programmet är upplagt precis som våra andra profiler med bordtennispass på morgonen och sedan vanlig skoldag.

För intresseanmälan gå till fliken “Ansökan”, och klicka “Bordtennis” under fältet “Profil”. Alternativt kan ni kontakta skolan direkt (se fliken “Kontakta oss”).

Martin Abramson
Tränare